LYRIC

LARA – Osamena Lyrics

Lyrics:
Осамена
Во овој тажен град
На покриви од тага, сама
Немо танцувам
Осамена

Изгубена
Во ѕидови од хартија
Во корици од тага, сама
Солзи пишувам
Осамена

Рефрен:
Мрак
Долго заспивам
На перници од тага
Во кревет од страв
Низ пекол и мрак
Без нас
Мрак
Уште сонувам
На перници од лага
Ко оков на врат
Те носам по пат
Осамена

Изгубена
Во сама себе јас
А толку пати паднав, станав
Во виори од мрак
Осамена

Патувам
Јас долго време патувам
Низ пустини од тага, сама
На перони од мраз
Осамена

Рефрен:
Мрак
Долго заспивам
На перници од тага
Во кревет од страв
Низ пекол и мрак
Без нас
Мрак
Уште сонувам
На перници од лага
Ко оков на врат
Те носам по пат
Осамена

 

SHARE

  1. Sophia

    August 22, 2021 at 7:23 am

    Never give up, losers are only those who give up.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADVERTISEMENT