LYRIC

GP – Рај Lyrics

🎵 Lyrics: Она, ко јас Исплашена од љубов За жал, денес Друг знае да биде суров Зарем е толку тешко Чувства да дадеш чесно Вистинска филмска љубов Без крај да трае вечно Дозволи да ти кажам Што е права љубов И нема да те лажам Животов не е суров Злато пушти го твоето Срце на слобода Да видиш искрено ти Како се сака Ја и ти, ти и ја Совршена приказна која нема крај yeah Животов наш да стане Исто како рај yeah Сега ти си моја Ќе научиме за љубов во боја Заедно ја и ти Со нашите палави игри без граници Ќе го шетаме Париз, Дубаи Ќе леташ каде сакаш нема да ни има крај Остани ти tonight Да видиш што е живот, да видиш што е рај Во овој свет страшен Не знаев што да правам јас со себе Но колку да е гнасен Сакам да го живеам ако е со тебе Злато пушти го твоето Срце на слобода Да видиш искрено ти Како се сака Ја и ти, ти и ја Совршена приказна која нема крај yeah Животов наш да стане Исто како рај yeah Злато фала ти што пушти Срце на слобода Ти кажав искрено ја Како се сака Ти и ја, ја и ти Совршена приказна која нема крај yeah Нашиов живот стана Исто како рај yeah

 1. Connor

  February 13, 2021 at 3:31 pm

  This songs drive me crazy! Pure Nostalgia!! Sweeps out the boredom in this quarantine life.

 2. Zain

  March 16, 2021 at 7:23 am

  This songs drive me crazy! Pure Nostalgia!! Sweeps out the boredom in this quarantine life.

 3. Samantha

  May 22, 2021 at 7:39 am

  i loved first track magical!)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADVERTISEMENT